Kamin na drva La Nordica Inserto 80 Wide 22. 07. 2024 09:24:05 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Kamin na drva La Nordica Inserto 80 Wide

Vgradni kaminski vložek

Kamin na drva La Nordica Inserto 80 Wide

Vgradni kamin na drva s širokim pogledom na plamen z materiali, ki zagotavljajo dolgo intenzivno uporabo.

Kaminski vložek na drva s panoramskim pogledom na ogenj in nizkim dnom kurišča za odličen pogled na plamen. Reverzibilna vrata s keramičnim steklom omogočajo boljše prilagajanje zahtevam v prostoru.

S kaminom Inserto 80 Wide imate vso zanesljivost blagovne znamke La Nordica, ki že od leta 1967 skrbi za učinkovito in prijetno ogrevanje domov.

Kamin La Nordica Inserto 80 Wide vključuje najžlahtnejše in najprestižnejše materiale, ki zagotovljajo neverjetno visoko zmogljivost. Obloge kurišča so izdelane iz materiala Nordiker. Ta inovativni material, ki ga je patentirala družba La Nordica, je bil posebej zasnovan tako, da je bolj kot katerikoli drug odporen na zelo visoke temperature brez da bi sčasoma izgubil svojo učinkovitost.

Poleg tega je družba La Nordica za še večjo učinkovitost ob hkratnem zmanjšanju emisij zasnovala napreden sistem za naknadno zgorevanje s sekundarnim in terciarnim zrakom. S to tehnologijo je mogoče ogrevati dom z minimalnim vplivom na okolje in v skladu z najnovejšimi evropskimi predpisi o zmanjševanju emisij. Za tiste, ki radi opazujete prasketanje ognja, pa je na voljo tehnologija Clean Glass Control, ki poskrbi, da ostaja steklo na vratih kurišča brez prahu in saj.

Dobava, montaža in servis po celi Sloveniji.

Share this post
Ključne besede
Arhiv