Kaminska peč na drva Nestor Martin S 33 Woodbox 20. 07. 2024 21:17:28 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Kaminska peč na drva Nestor Martin S 33 Woodbox

Brezčasna peč iz litega železa

Kaminska peč na drva Nestor Martin S 33 Woodbox

Kaminska peč na drva Nestor martin S 33 je posodobitev klasične peči iz litega železa. Zaobljene linije postavljajo peč v eleganten in brezčasen slog.

Peč na drva Nestor Martin S33 je del serije Stanford/S in ima dvostensko jekleno in litoželezno ohišje ter notranjost kurišča iz litega železa z dolgo življenjsko dobo. Ta kombinacija omogoča tradicionalno zasnovo s sodobnim, elegantnim videzom, zaradi česar je ta peč primerena za vgradnjo v katero koli notranjost doma.

Na zadnji steni ima toplotni ščit; pregradno ploščo iz vermikulita in rešetko na več goriv za mešanje oglja. Pepelnik je odstranljiv, v zgorevalno komoro pa je mogoče udobno naložiti polena z dolžino do 40 cm. Na voljo je možnost priključitve na zgornji ali zadnji dimnik in možnost priključitve na zunanji dovod zraka. Vrata so opremljena z infrardečim termalnim steklom, na voljo pa je tudi sistem za čiščenje stekla airwash.

Za nočno kurjenje je na voljo gumb za uravnavanje hitrosti gorenja, s katerim lahko prilagodite velikost odprtine za dovod zraka in moč izgorevanja. Z vrtenjem gumba v levo se poveča dovod zraka, kar pomeni večji plamen in čistejše gorenje. Z vrtenjem gumba za regulacijo izgorevanja v desno zmanjšate dovod zraka kar pomeni manjši plamen in daljše nočno ogrevanje.

Kamin na drva Nestor Martin S33 je primeren za ogrevanje majhnih do srednje velikih prostorov. Ima indeks energetske učinkovitosti A+.

Share this post
Ključne besede
Arhiv