Kaminska peč na pelete La Nordica Extraflame Ketty 13. 07. 2024 17:44:40 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Kaminska peč na pelete La Nordica Extraflame Ketty

Ventilacijska peč na pelete

Kaminska peč na pelete La Nordica Extraflame Ketty

Kaminska ventilacijska peč na pelete Ketty je en izmed najmanjših modelov proizvajalca La Nordica Extraflame.

Kaminska ventilacijska peč na pelete La Nordica Ketty je odlična kombinacija tradicionalne toplote in sodobnega udobja. Peč Ketty združuje brezčasno privlačnost ogrevanja na drva z najsodobnejšo tehnologijo in zagotavlja očarljiv in okolju prijazen ambient. Ta peč na pelete z izjemno učinkovito zasnovo in čistim izgorevanjem ponuja najboljšo rešitev za prijetno udobje v vsakem večjem prostoru.

Jedro peči na pelete Ketty je njena izjemna sposobnost pretvorbe biomase v očarljiv vir toplote. Z izkoriščanjem moči obnovljivih virov, kot so reciklirani odpadni les ali les iz gozdnih nasadov s kratko rotacijo, ta peč doseže izjemen dosežek: zagotavlja prijetno toploto in hkrati oddaja minimalno količino lesnega dima, s čimer ohranja lepoto našega planeta.

Z nazivno močjo od 2,5 kW do 6,5 kW je peč na pelete Ketty vsestranska rešitev za ogrevanje bivalnih prostorov. Njen samodejni nadzorni sistem zagotavlja brezskrbno delovanje in omogoča, da temperaturo prilagodite lastnim željam. Predstavljajte si, da se namestite na svoj najljubši fotelj in se obdate z nežno toploto, ki jo lahko zagotovi le peč Ketty.

Peč na pelete La Nordica Ketty v vaš dom ne prinaša le prijetne toplote in šarma, temveč prispeva tudi k trajnostni prihodnosti. Z uporabo obnovljive energije v obliki lesnih peletov se zavestno odločite za varovanje okolja, ne da bi pri tem ogrozili udobje.

Share this post
Ključne besede
Arhiv