Peč na drva La Nordica Liu z rdečo keramiko 22. 07. 2024 09:24:05 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Peč na drva La Nordica Liu z rdečo keramiko

Peč na drva iz linije Prestige

Peč na drva La Nordica Liu z rdečo keramiko

Liù s keramično oblogo je sodobna peč na drva, ki je vključena v novo linijo izdelkov Prestige line podjetja La Nordica. Ta model je izdelan iz emajlirane litine z ukrivljenimi litoželeznimi vrati. Telo peči je obloženo s keramiko.

Liù je nova 7,5 kW kaminska peč na drva z zunanjo oblogo v majoliki, ki je zaradi svoje visoke zmogljivosti in skrbno oblikovanih podrobnosti upravičeno članica ekskluzivne linije Prestige Line. Ta učinkovita peč, ki je v celoti izdelana iz emajliranega litega železa, ima izkoristek nad 85%.

Primarni in sekundarni zrak je mogoče enostavno nastaviti z eno samo vlečno napravo, medtem ko je terciarni zrak predhodno kalibriran s sistemom za naknadno zgorevanje. Poleg tega lahko za zagotovitev dodatne varnosti med namestitvijo je možnost izbire zajema zunajega zraka neposredno od zunaj. Priročen ergonomski ročaj, elegantna obloga iz majolike in prostorno ognjevarno kurišče Nordiker z velikim panoramskim ukrivljenim steklom so le nekatere podrobnosti, zaradi katerih je ta peč eleganten in funkcionalen element za opremljanje vsakega bivalnega prostora.

Share this post
Ključne besede
Arhiv