Rustikalen slog in peč na drva La Nordica Isotta Evo 22. 07. 2024 09:24:05 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Rustikalen slog in peč na drva La Nordica Isotta Evo

Litoželezna peč

Rustikalen slog in peč na drva La Nordica Isotta Evo

Peč na drva La Nordica Isotta je v celoti izdelana iz emajliranega litega železa. Njena visoka toplotna učinkovitost je zagotovljena z izključno uporabo visokokakovostnih materialov.

Poleg litega železa z visoko toplotno učinkovitostjo La Nordica Isotta Evo uporablja posebno keramično steklo, ki lahko prenese visoke temperature do 750 stopinj. Sčasoma nespremenljivi materiali, ki jih uporablja podjetje La Nordica je mogoče mirno ostali na toplem vse hladne mesece v letu.

Za izjemno praktičnost je La Nordica svojo peč Isotta Evo opremila z dvojnimi vrati: sprednjimi in stranskimi. Poleg tega sta zaradi prefinjenega sistema naknadnega zgorevanja s sekundarnim in terciarnim zrakom drastično zmanjšana tako poraba kot emisije. Rezultat je, da lahko ogrevate, kolikor želite, pri tem pa prihranite denar in ostanete v skladu z najnovejšimi evropskimi okoljskimi predpisi. Zaradi posebnega toka toplega zraka Clean Glass Control se steklo na vratih ohranja čisto.

Dobava, montaža in servis po celi Sloveniji. Pri nakupu z montažo se lahko fizičnim osebam, ki zadoščajo zahtevam zakona, izdaja račun z olajšano davčno stopnjo.

Share this post
Ključne besede
Arhiv