Štedilnik na drva La Nordica America v novi vikend hiši 22. 07. 2024 09:24:05 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Štedilnik na drva La Nordica America v novi vikend hiši

Največji štedilnik na drva La Nordica

Štedilnik na drva La Nordica America v novi vikend hiši

Štedilnik na drva La Nordica America ima veliko grelno moč, veliko kuhalno ploščo in veliko pečico za peko. Štedilnik je primeren za vgradnjo velikih prostorov.

La Nordica America je vrhunski štedilnik: največji, najzmogljivejši in najdražji. Štedilnik je opremljen z ogromnim kuriščem in ogromno pečico za peko, kar pomeni najmočnejše gretje in najprostornejše pečenje. Tako kot Mamy in Suprema je tudi America izdelana iz litega železa s čudovito emajlirano obdelavo. To je edini štedilnik La Nordica s tremi obroči na kuhalni plošči, vsi drugi štedilniki imajo le enega ali dva obroča, čeprav je v praksi celotna kuhalna plošča vsakega štedilnika iz litega železa. La Nordica America ima na dnu dva ločena predala, od katerih enega se uporablja za drva, drugega pa za pospravilo loncev in ponev. Sistem za zapiranje vrat brez napora in izjemno tesna vrata na kurišču in pečici. Trojni dovod zraka za čisto in učinkovito kurjenje polen.

Ognjišče ima dve edinstveni lastnosti:

  • žar na oglje... neposredno v kurišču! Z njim lahko pripravite jedi kot na žaru na oglje: zrezke, ribe, zelenjavo.

  • višina kurišča je nastavljiva! Na dnu je litoželezna plošča, ki nosi polena in goreče oglje, katero se jo laho dvigne in približa kuhalni plošči. S tem se poveča toplota na kuhalni plošči.

America je veliko večja od običajnega domačega plinskega ali električnega štedilnika, prostor pa je pametno razdeljen za ogrevanje in peko s panoramskim kuriščem in več kot 80 litersko veliko pečico za peko.

Share this post
Ključne besede
Arhiv