Toplotna črpalka LG Therma V 14. 07. 2024 19:06:32 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Toplotna črpalka LG Therma V

Monoblok izvedba zrak-voda

Toplotna črpalka LG Therma V

Toplotna črplaka Therma-V R32 Monobloc za svoje delovanje uporablja 75 odstotkov naravne energije iz zunanjega zraka. Za delovanje uporablja inovativno in do okolja prijazno hladilno sredstvo R32.

Toplotna črpalke LG Therma-V R32 je v izvedbi monoblok, kar pomeni, da je vse v zunanji enoti in nima notranje enote, v objekt opcijsko namestite samo bojler in priklopite vodni ogrevalni sistem direktno na napravo.

Tip in konstrukcija naprave omogoča prilagodljivo namestitev. LG Therma V Monoblok zrak/voda toplotne črpalke so idealne za stanovanja oziroma hiše, kjer ni prostora za montažo notranje enote. Postavimo jih ob stavbo in iz nje direktno napeljemo vodno povezavo v notranjost.

LG monoblok toplotna črpalka z inovativno invertersko tehnologijo omogoča večjo učinkovitost. Ta sistem je z absorbiranjem energije iz zunanjega okolja energetsko štirikrat bolj učinkovit od sistema z grelcem v kotlu. Zaradi svoje inverterske tehnologije in inteligentnih funkcij podaljšujejo življenjsko dobo same naprave.

Naprava je bila narejena za evropske trge s strogimi regulativami za nizko zvočno moč zunanje enote in zaradi dodatne izolativnosti kompresorja ter optimiziranega delovanja dosega izredne rezultate na področju tihega delovanja, saj dosega samo 35dB pri oddaljenosti 4 m od naprave.

Aplikacija LG ThinQ omogoča uporabnikom, da na daljavo spremljajo in nadzorujejo združljive izdelke LG, tako da lahko kadarkoli in kjerkoli nastavijo temperaturo in regulirajo uporabo svojega sistema Therma-V R32 Monoblok S se lahko poveže in upravlja s kontrolnim sistemom zunanjega ponudnika, ki uporablja protokol Modbus neposredno, brez prehoda Modbus RTU. Primerno za objekte z pametno inštalacijo.

Share this post
Ključne besede
Arhiv